Naar inhoud

UPA-BUA Union Professionnelle d'Architectes
Beroepsunie Van Architecten

DAYLIGHT TALKS AVEC HEMMA FASCH

Gepubliceerd op

VELUX lanceert de derde serie Daylight Talks, met de Oostenrijkse architect Hemma Fasch, op 29 april om 16:00 CET.

Deze lezingen, die worden georganiseerd in samenwerking met verschillende architectuurscholen, met de steun van de UIA en de European Association for Architectural Education (EAEA), gaan in op het belang van licht in de architectuur en laten vooraanstaande architecten en opleiders aan het woord die in hun projecten en onderwijsprogramma's met daglicht werken.

De derde Daylight Talk wordt georganiseerd door de Technische Universiteit Graz met de steun van de decaan van de faculteit architectuur, Petra Petersson, en professor Armin Stocker. Hemma Fasch zal ingaan op de aanpak en het gebruik van daglicht door haar architectenbureau, geïllustreerd aan de hand van educatieve en culturele projecten in Oostenrijk, waaronder de Campus Neustift School in Tirol en de Federal School in Aspern, die de 2019 Barbara Cappochin Award won.

Hemma Fasch is gastprofessor aan de TU Wenen en oprichter en partner van fasch & fuchs.architekten, dat talrijke prijzen heeft gewonnen voor educatieve en culturele projecten, waaronder de Campus Neustift School, genomineerd voor de Mies van der Rohe Award 2022.

Het 45 minuten durende evenement zal worden gevolgd door een vraag- en antwoordsessie van 30 minuten. Deelname aan het evenement is gratis.

INSCHRIJVING

Crédits : De buitenkant van de Campus Neustift school, door Hertha Hurnaus