Naar inhoud

UPA-BUA Union Professionnelle d'Architectes
Beroepsunie Van Architecten

FWB Inventaires #3 : bezorg uw projecten 2016-2019

Gepubliceerd op

© Gilles Debrun, tekening geïnspireerd door camper bike van Kevin Cyr, 2019

 

Je bent architect, eco/zelfbouwer, stedebouwkundige, medeverantwoordelijke groepswoning, omgevingskunstenaar, gastheer/vrouw, landschapsarchitect, verkozene, initiatiefnemer participatieve werven, ZADist, activist, tijdelijke bewoner, nomaad, enz. ? Je bent bekommerd om het bewonen en veranderen van je omgeving, het landschap en de architectuur in Wallonië en Brussel ? Deze oproep betreft jou !

De curatoren van het boek en de tentoonstelling Inventaires #3 nodigen je uit om je projecten en nieuwigheden te bezorgen op sur www.architectures2016-2019.com ten laatste op 14 maart 2019.

De geselectioneerde projecten verschijnen in een publicatie in de lente 2020 en in een rondtrekkende tentoonstelling in België en internationaal voor 2020-2021.

Architectures Wallonie-Bruxelles Inventaires #3 schrijft zich in in de hedendaagse geschiedenist. De curatoren wensen een publicatie en tentoonstelling over diegenen die zich bekommeren om de ruimtelijke ordening, het spaarzaam gebruik van materialen, de sociologie van de innovatieve groepswoningen, het belang van het samenspel en de onderhandeling met de actoren, de acties ondernomen door groepsactivisten,...

Ze wensen in de nieuwigheden 2016-2019 te bundelen : uw nieuw gebruik van de grond en de gebouwen, uw manieren van samenwonen, uw afbraken top down of bottom up, uw projecten voor intieme plekken, gemeenschapsvoorzieningen, tuinen, experimenten, manifestaties, lezingen, ontwerpen die de architectuur, het landschap en de wereld veranderen.

Wees welkom !