Aller au contenu

UPA-BUA Union Professionnelle d'Architectes
Beroepsunie Van Architecten

Petites annonces

Word BLAD ARCHITECT!

samedi 18 septembre 2021

Je profiel

Je beschikt over een diploma architect of ir.-architect en hebt minimum 5 jaar beroepservaring.

Je kan zelfstandig en op een efficiënte wijze taken aanpakken, uitwerken en afhandelen.

Je werkt nauwkeurig, bent diplomatisch, bent flexibel in takenpakket en beschikt over goede organisatorische vaardigheden.

Kennis van Vectorworks en/of AutoCad, Office, Adobe InDesign en Sketchup is vereist. Kennis van BIM en of/ ArchiCad is een pluspunt.

Je werkt graag dossiergericht bij de opmaak van bestekken, meetstaten, plannen en details.

Je bent bereid om opleidingen te volgen en je kennis te vernieuwen.

Je bent dynamisch, contactvaardig en vlot in de omgang, klantvriendelijk en je kan tevens goed functioneren in teamverband.

Je beschikt over een rijbewijs B, eigen auto is niet vereist.

 

De opdracht

Heb je technische kennis en werkervaring in een architectenbureau, dan ben jij de geknipte persoon om in het kader van een sfeervol architectenbureau UITDAGENDE BLAD-PROJECTEN ORIGINEEL UITTE WERKEN en op de werf op te volgen bij uitvoering.

Je kan hiervoor beroep doen op administratieve ondersteuning en wordt tevens bijgestaan door het volledige projectteam.

Met je affiniteit voor hedendaagse vormgeving en architectuur mag je de in de steiger staande projecten mee helpen uitwerken. Je helpt het bureau verder groeien en ontwikkelen.

 

Het aanbod

Je werkt binnen een hecht en dynamisch team van gemotiveerde medewerkers. Je krijgt de nodige verantwoordelijkheid en vrijheid om jouw ta-kenpakket uit te voeren. Toch mag je zelf initiatieven naar voor brengen die kaderen binnen de visie van een hedendaags architectenbureau.

Op zelfstandige basis met onmiddellijke indiensttreding. We bieden je de ruimte om te vervolmaken en te verdiepen in diverse projecten. De talrijke projecten maken de job sterk afwisselend en boeiend.

Als deelgenoot van een ambitieus team, ben je mee verantwoordelijk voor de realisatie van interessante projecten. Een aangename werksfeer in ons kantoor vlakbij de Dampoort in Gent wordt verzekerd.

https://bladarchitecten.be

BRESSERS ARCHITECTEN - BLAD
christel.de.troch@bressers.be