Skip to content

UPA-BUA Union Professionnelle d'Architectes
Beroepsunie Van Architecten

Small ads

Vlaams Architectuurinstituut zoekt jobstudenten

Thursday 07 May 2020

Ben jij gepassioneerd door architectuur van vroeger en/of nu en ben je nog op zoek naar een boeiende vakantiejob? Het Vlaams Architectuurinstituut heeft werk voor drie jobstudenten in juli - augustus - september.

Taakomschrijving

Je takenpakket bestaat uit het invoeren, verwerken en redigeren van projectfiches in de gebouwendatabank. Je verzamelt de content van de projectfiches aan de hand van materiaal uit het Architectuurboek Vlaanderen (edities 13 en 14) en de website van het Festival van de architectuur 2019. Vervolgens voer je de gegevens in het CMS van de website. Daarnaast werk je aan het projectenoverzicht van het VAi. Je update de bestaande gegevens over onze projecten (tentoonstellingen, lezingen, publicaties enz.) en voert deze gegevens in in onze archiefdatabank.

Je combineert een gezonder interesse voor architectuur met een nieuwsgierig oog voor detail. Redactionele skills, zowel qua beeld- als tekstverwerking, zijn hierbij een plus. Je werkt zelfstandig, secuur en kan vlot overweg met digitale toepassingen. Kortom, een uitstekende gelegenheid om je eerste ervaring op te doen in de culturele sector én je parate kennis rond architectuurproductie in Vlaanderen en Brussel te vergroten.

 

https://www.vai.be

VAI
info@vai.be
VAI